top of page

Om oss

Helt siden 2023, har vi i flodsvin.no fokusert på å tilby kundere våre de beste prisene, de beste produktene og en kundeservice i ypperste klasse. På den måten kan vi garantere at det produktet som du mottar, overgår alle forventinger. Dersom det oppstår problemer er vi i flodsvin.no alltid her for å roe nervene dine. 

About

Returpolicy

Vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet ditt, og derfor tilbyr vi 14 dagers retur ved feil på varen. Hvis du oppdager en feil ved varen du har mottatt, må du kontakte oss innen 14 dager etter at du har mottatt varen for å be om en retur.

For å returnere varen, må den være i ubrukt tilstand og i original emballasje. Du vil motta instruksjoner om hvordan du skal returnere varen når du kontakter oss. Vi vil refundere pengene dine så snart vi har mottatt og godkjent returen.

Hvis du har spørsmål om returpolicyen vår, kan du kontakte oss.

Kansellering av ordre

Hvis du ønsker å kansellere en ordre, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme ditt ønske om kansellering, men vær oppmerksom på at vi kanskje ikke kan kansellere ordren hvis den allerede er sendt.

Hvis ordren ikke har blitt sendt ennå, vil vi kansellere ordren og refundere pengene dine så snart som mulig. Hvis ordren allerede har blitt sendt, må du vente til du mottar varen og følge returinstruksjonene våre for å returnere varen.

Leveringstid

Våre produkter sendes fra våre leverandører i Kina. Som sådan kan leveringstiden variere avhengig av produktenes tilgjengelighet og hvor de skal sendes.

Vanligvis tar det mellom 15 og 40 virkedager å motta en bestilling. Imidlertid kan det i enkelte tilfeller ta lengre tid, avhengig av faktorer som inkluderer, men er ikke begrenset til: tollbehandling, værforhold og posttjenester i mottakerlandet.

Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en estimert leveringstid når du legger inn bestillingen din. Vennligst merk at leveringstiden er kun en estimert tid, og at vi ikke kan garantere leveringsdatoen

Personvernerklæring

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til våre personvernerklæringer.

Vi samler inn personopplysninger når du registrerer deg for å motta nyhetsbrev, registrerer deg som kunde, kontakter oss via kontaktskjema eller e-post, eller legger inn en bestilling. De personopplysningene vi samler inn kan inkludere navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, betalingsinformasjon og annen informasjon som du gir oss frivillig.

Bruk av personopplysninger

Vi bruker dine personopplysninger for å behandle bestillinger, sende deg e-poster med nyheter og tilbud, og forbedre vår nettside og våre tjenester. Vi kan også bruke dine personopplysninger for å sende deg markedsføringsmateriale som vi tror kan være av interesse for deg, med mindre du spesifikt har bedt oss om å ikke gjøre dette.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i de personopplysningene vi har om deg, og til å be om at vi retter eventuelle feilaktige opplysninger eller sletter dine personopplysninger. Du kan også trekke ditt samtykke til vår behandling av dine personopplysninger når som helst.

Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger. Kontakt oss

Om dine rettigheter

Kontakt oss

Fyll in skjemaet under og informer oss om problemet eller bruk chat-funksjonen her på flodsvin.no

Thanks for submitting!

bottom of page